Krantinės takas

7 tiltai

Išėję pro „Žygimantų 12“ vartus ir nusileidę prie Neries patenkate į atgimusį krantinės taką, nepertraukiamai sujungiantį gražiausius 7 Vilniaus tiltus į vaizdingą 20 km ilgio žiedinį maršrutą. Žingsniuoti, bėgti, riedėti dviračiu aukštyn ir žemyn paupiu gera visais metų laikais ir rytui auštant, ir saulei leidžiantis.

Nuo Valakampių iki Žvėryno tilto – aktyvus ir lėtas laisvalaikis įveikiant upės vingius baidare, irklente ar stebint miesto šviesas restorane ant Neries kranto. Artimoje namų kaimynystėje esantis Baltasis tiltas – traukos erdvė paplūdimio tinklinio, krepšinio, ekstremalaus sporto, ramaus atokvėpio ir įvairių renginių mėgėjams.

Istorija

Ateitis

Istorija

Ateitis

Skirtingi krantai – vieni namai. Senamiesčio ir Centro sandūroje įsikūręs „Žygimantų 12“ lyg tiltas jungia istoriją su ateitimi. Projekto lokacijos dvilypumas suteikia unikalų atspalvį gyvenimui. Nuo Senamiesčio aplinkos, reikalaujančios pasitempimo mėgaujantis kultūra, iki nerūpestingo pasivaikščiojimo su augintiniu tarp spindinčių dangoraižių.

Dešinioji krantinė – veržlusis verslo centras (CBD), demonstruojantis sostinės ateitį. Prekybos centrai, pasaulyje žinomų prekės ženklų parduotuvės ir biurai, sporto klubai, sveikatinimo, grožio ir kasdienės paslaugos, pramogos ir didelė erdvė tobulėti – modernioji miesto pusė, kurios dalimi tampate kitapus Žaliojo tilto.

image
image
image
image

Pasimatymas
su Senamiesčiu

Gyvenimas „Žygimantų 12“ – ypatingas kultūros, gamtos ir istorijos klodų patyrimas. Malonių pasivaikščiojimų metu tapsite geriausių sostinės restoranų svečiu, Bernardinų sodo ir Neries krantinės lankytoju. Išgirsite, išvysite ir patirsite pasaulyje pripažintų menininkų kūrybą LNOBT, Kongresų rūmuose, MO muziejuje, Nacionaliniame dramos teatre, Valdovų rūmuose ir daugybėje kitų kultūros erdvių greta namų.

 

  • Geriausi Vilniaus restoranai
  • Pasaulinė muzika, teatras, baletas ir opera
  • Parodos šiuolaikinio meno galerijose
  • Nišiniai butikai ir dizainerių parduotuvės
  • UNESCO paveldas – muziejus po atviru dangumi

Apartamentai /

43

Centre

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką patvirtinsite savo sutikimą. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos: privatumo politika.